Assortiment

Spijs van Gijs menu 2023

We komen graag bij uw op locatie voor de ultieme BBQ beleving.

YouTube video

Zie hieronder ons voorstel voor het menu. Het is mogelijk om dit aan te passen.


Foodtrucks

BBQ wagen – voor de ultieme BBQ beleving.

Pakket Q1 – broodjes   Dit is ons meest gekozen concept van de BBQ wagen voor (bedrijfs)lunch.
De broodjes worden op locatie boven de kolen op een Argentijnse grill gebakken en worden in hamburger zakjes uitgeserveerd dus ideaal om uit de hand te eten, geen servies nodig. 2 broodjes per persoon keuze uit 3 soorten.

Broodje met,
Pulled Pork
Brisket
Zalm
warm gerookte zalmzijde vd smoker

(let op doordat er keuze uit 3 is en er 2 broodjes p.p. afgenomen wordt kan het zo zijn dat er op het einde 1 van de 3 opties niet meer beschikbaar is. Wilt u dit liever niet beperk uw keuze naar 2 soorten. Mijn advies is dat 2 broodjes p.p. voldoende is voor de lunch, stel dat het grote eters zijn en je wil maaltijd waardig adviseer ik 2.5 broodje p.p.)

Al onze broodjes worden geserveerd met koolsalade en 4 ambachtelijke Spijs van Gijs sauzen, deze mag de klant er zelf opdoen voor de extra beleving en zijn of haar broodje naar gewenste smaak te maken.Een extra optie is de add special: cheddar cheese en fried onion + €1,50

Doordat bovenstaande vlees al voor lange tijd op de smoker heeft gelegen is het al helemaal gaar en kunnen we een goede omzet snelheid behalen om iedereen snel van eten te voorzien.
Andere mogelijkheden voor broodjes zijn:

Broodje beef burger
Broodje smokey chicken halal
Broodje vega – jackfruit

Heeft u graag de voorkeur om het menu uit te breiden kies dan voor onderstaande pakket.

Pakket Q2 – Broodjes en salade
1 broodje wordt op een bord uitgeserveerd waar de klant zelf salades bij kan opscheppen keuze uit pasta italia, huzaren salade, ananas & perzik. De klant mag naderhand weer terug komen voor een 2de broodje. Keuze uit 2 soorten vlees)

Pakket Q3 – BBQ buffet 
1 broodje met koolsalade en pulled pork wordt op een bord uitgeserveerd. Aansluitend kan de klant met dit bordje langs het buffet lopen. Hier is van alles te verkijgen zoals;

Pasta italia salade, Huzaren salade, Ananas & perzik, Foccacia brood, Stokbrood, Kruiden boter, BBQ worst, Warm gerookte zalm, Beef burger, Brisket, Pulled pork
Vuur, Rook, Look en Zoete saus

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

PIZZA wagen

Pakket P1 – PIZZA’s     Dit is ons meest gekozen concept van de PIZZA wagen voor (bedrijfs)lunch.
De pizza’s worden op locatie in een houtgestookte oven van 1.40 x 1.40 meter gebakken en worden uitgeserveerd en gesneden op ronde kartonnetjes dus ideaal om uit de hand te eten, geen servies nodig. 2 pizza’s van 22cm per persoon keuze uit margharita en BBQ pizza.

Pakket P2 – PIZZA & PASTA 
Voorkeur voor iets meer variatie, dan past dit pakket perfect bij jullie event.     

Pakket P3 – TOPPING your own PIZZA  
Zijn jullie met een kleinere groep <100 personen, en willen jullie meer beleving; beleg je eigen pizza naar smaak met dit pakket.

Pakket P4 –PIZZA slices
Onze extra large pizza van 33 cm snijden we in slices zodat er voor iedereen wat lekkere variaties tussen zitten met een goede omloop snelheid.

Al onze pizza’s worden geserveerd met 4 ambachtelijke Spijs van Gijs sauzen, deze mag de klant er zelf opdoen voor de extra beleving en zijn of haar pizza naar gewenste smaak te maken.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

BBQ wagen 2.0

Pakket C1– Making your own BURGER voor de ultieme BURGER beleving
Zowel de beefburgers als de broodjes worden op locatie boven de kolen op een Argentijnse grill gebakken. Voor extra beleving moeten de gasten de toppings en sauzen er zelf op doen.

Pakket C2- Menu van BBQ wagen
Is onze BBQ wagen niet beschikbaar en liever geen burgers maar liever het menu van onze eerste BBQ wagen. Dit is nu ook mogelijk met onze BBQ wagen 2.0

C2Q1 – BBQ broodjes
C2Q2 – Broodjes en salade
C2Q3 – BBQ buffet
Voor verdere uitleg over dit menu, kijk bovenaan in de offerte bij ‘BBQ-wagen’

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

BAR-ista  – NIEUW sinds 2023
Met de BAR-ista kunnen wij het totaalpakket aanbieden met koude en warme dranken en een bubbeltje om wat te vieren.  Wilt u meerdere foodtrucks naast onze trucks op locatie of een totaal pakket met tent en meubilair erbij maar het gemak van 1 contact persoon. Gijs is bekend in deze sector en heeft de beste contacten om dit voor u te regelen.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

We werken volgens de HACCP richtlijnen en zorgen voor een professionele catering op locatie met de gewenste omloop snelheid.

Overige info: afmeting de PIZZA wagen 4×2 meter, BBQ wagen 7×2 meter, BAR-ista 4×2 meter. Het is ook mogelijk de wagens de combineren op locatie. 1x 220 volt aansluiting. Wij hebben zelf een 25 meter kabel bij. We spreken graag van te voren het menu en aantal af.

 

Voor een passende offerte en reservering voor de foodtruck stuur een mailtje naar Gijs, info@spijsvangijs.nl

Broodje-pulled-pork

We hopen tot snel!


Liever geen foodtruck op locatie? Dan hebben we het Broodjes Pakket voor jou

Broodjes pakket

Make your own Spijs van Gijs Sandwich @ home or work

Smokey chicken & Pulled Pork broodjes!
Wij leveren alles kant en klaar aan, en jullie kunnen zelf je broodje samen stellen. Het vlees is al helemaal gaar en heeft al 12 uur bij ons op de BBQ gelegen.
Broodje, koolsla, Smokey Chicken, Pulled Pork, Vuur-, Rook-, Look- en Zoete saus.
Inclusief snijplank, mes, servetjes, tangetjes, au bain marie en zakjes voor de broodjes; ideaal om uit de hand te eten.
Add special: cheddar cheese en fried onion

 

Als er verder nog vragen zijn kunt u een mail sturen naar info@spijsvangijs.nl of een telefoontje naar Gijs op 06 29 510 510