Bedrijfscatering

Eten
Motivatie voor je personeel, dat is waar wij voor staan. Een bedrijfsfeest, jubileum, familiedag, of een lekkere lunch in de pauze. Wij zorgen er voor dat dit op een professionele manier geregeld wordt, afgestemd op uw wensen.
Waarom kiezen voor ons lunchconept? Wij begrijpen dat het voor de werkgever van belang is dat het werk door gaat. Met de BBQ-wagen kunnen we 2 broodjes p.p. aanbieden in 15 seconden met 4 personen bezetting. De werknemers hebben dan in de beschikbare tijd nog genoeg tijd over om lekker van de lunch te genieten voordat ze weer goed gemotiveerd aan het werk te gaan.

Ons slogan is dan ook niet voor niks ‘Fast in Slowfood’.

Graag een foodtruckplein op locatie; wij hebben een BBQ-wagen, PIZZA wagen en een BAR-ista. Ons aanbod niet voldoende? geen probleem wij regelen voor jullie de gewenste foodtrucks.

Drinken
Vanuit onze BAR-ista kunnen we buiten op locatie zowel koude als warme dranken schenken. We serveren de lekkerste koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Zelf speciaal bieren met bijpassend glas kan op locatie geregeld worden. Indien u binnen een bar wenst kan de gewenste bar door Gijs geregeld worden. Wij serveren hier een lekker bubbeltje uit om mee te proosten. Liever starten met een koffietafel. Ook dat kan geregeld worden met petit fours met bedrijfslogo.

Liever geen glas op uw event, we hebben ook hele mooie reusable plastic bekers voor bier, fris en wijn.

Tenten & Meubilair
Wilt u het gemak van één contactpersoon? Naast ons aanbod van eten & drinken bieden wij ook het totaalconcept aan.  Gijs zorgt dat uw bedrijf omgebouwd wordt tot festivalstijl met de mooiste tenten en meubilair. Gijs is bekend in deze sector en heeft de beste contacten om dit voor u te regelen.

Entertainment
Uw event is pas compleet met de juiste entertainment. Denk aan een tafelgoochelaar, enthousiaste toiletdames óf karikaturisten die uw gasten op een ludieke wijze vastleggen. Hierdoor is er meteen een presentje om mee naar huis te nemen. Samen komen we vast tot de leukste entertainment voor uw feest.
karikaturist spijs van gijs bruiloft bedrijfsfeest event