Bedrijfscatering

Spijs van Gijs, gespecialiseerd in event & bedrijfscatering.

Motivatie voor je personeel dat is waar wij voor staan. Een bedrijfsfeest, jubileum, familie dag, of een lekker lunch in de pauze. Wij zorgen er voor dat dit op een professionele manier geregeld wordt.

Wij begrijpen dat het voor de werkgever van belang is dat het werk door gaat daarom hebben wij ons lunch concept bedacht.  Personeel wordt verdeelt in tijds groepen zodat ze allemaal 30min pauze hebben, wij kunnen per wagen iets aanbieden, een voorbeeld is onze BBQ wagen. Hier kunnen we 2 broodjes p.p. aanbieden in 15 seconden met 4 personen bezetting, genoeg tijd over om lekker van de lunch te genieten en weer goed gemotiveerd aan het werk te gaan. Ons slogan, Fast in Slowfood.

Eten & Drinken

Graag een foodtruckplein op locatie; wij hebben een BBQ wagen, PIZZA wagen en een BAR-ista. Ons aanbod niet voldoende? geen probleem wij regelen voor jullie de gewenste FOODTRUCKS.

Naast onze foodtrucks bieden wij ook het totaal concept aan. Met onze BAR-ista hebben wij een BAR buiten, maar we kunnen ook binnen een BAR plaatsen naar smaak. Wij serveren hier een lekker bubbeltje uit om mee te proosten. De lekkerste wijnen, en speciaal biertjes met bijhorend glas. Liever geen glas op uw event, we hebben ook hele mooie reusable plastic bekers voor bier, fris en wijn.

Tenten & Meubilair 

Naast ons aanbod van eten & drinken is het totaal concept nog niet compleet, u gaat voor het gemak van 1 contact persoon dat is Gijs en hij zorgt dat uw bedrijf omgebouwd wordt tot festivalstijl. Van magazijn tot foodtruckplein wij bouwen het voor u om met de mooiste tenten en meubilair.  Gijs is bekend in deze sector en heeft de beste contacten om dit voor u te regelen.

Entertainment 

Uw event is pas compleet met de juiste entertainment, denk aan een tafelgoochelaar, een  leuke poetsvrouwen act die meteen de toilet netjes bij houden. Of karikaturisten die uw gasten op een ludieke wijze vastleggen, meteen een presentje voor mee naar huis.