Assortiment

Het productieproces van Spijs van Gijs is anders dan gebruikelijk. Zeker niet sousvide. Maar vlees dat ambachtelijk ‘slow’ is gegaard en gerookt op een amerikaanse smoker met appelhout, gewoon zoals het vroeger ging. Het vlees wordt vooraf behandeld met een speciale ‘rub’ aan de oppervlakte. Spijs van Gijs gebruikt daarvoor een unieke zelf samengestelde kruidenmix met als doel juist die speciale smaak te bereiken. Daarnaast wordt appelconcentraat toegevoegd. Het vlees krijgt hierdoor een ongeëvenaard lekkere smaak!

Pulled Pork
Varkenschouder ook wel boston butt genoemd, geïnjecteerd met appelsap en 12 uur gerookt op appelhout. Gepulled en gekruid met een samengestelde Rub van Spijs van Gijs.  Voorkeur mengen met saus, Gebruik onze rook saus 80 vlees / 20 saus.
Te gebruiken op een broodje, wrap, pizza of in een maaltijd.
Broodje-pulled-pork

Spareribs
Varkensspareribs, vallend van het botje met een goede bite. De spareribs zijn voor 3,5 uur gerookt op appelhout en bevatten een Spijs van Gijs rub. De spareribs worden per stuk gevacumeerd en afgelakt met onze zoete saus, ideaal om op te warmen.

Smokey Chicken
Lekker gekruide kippendijtjes voor 3,5 uur gerookt op appelhout. De smokey chicken wordt geportioneerd in grove stukken en bevat een Spijs van Gijs rub. Een goede combinatie met onze vuur saus.
Te gebruiken op een broodje, wrap, pizza of in een maaltijd.

Brisket
Mals stuk runderborst van Australische Angus beef voor 9 uur gerookt op appelhout. De brisket wordt geportioneerd in plakjes en bevat een Spijs van Gijs rub
Te gebruiken op een broodje of maaltijd.

Shortrib
Runderribben, vallend van het bot met een goede bite. De shortribs zijn voor 9 uur gerookt op appelhout en bevatten een Spijs van Gijs rub.

Sauzen
Nieuw in ons assortiment; echte BBQ sauzen, de naam zegt het al!
Onze sauzen worden geleverd in 265 ml en 775 ml.
spijs van gijs sauzen rook vuur zoet look
Vuur saus, een romige, pittige oftewel vurige saus met chipotle.
Rook saus,  rook aroma van een amerikaanse loofboom – Hickory.
Zoete saus, een lekker zoet sausje met maar liefst 12% whisky.
Look saus, een gerookte knoflook saus.

All purpose rub
Een smaaksensatie van kruiden voor mannen van Spijs van Gijs. Per 125 gram verpakt, goed voor 10 kilo vlees.