Assortiment

Spijs van Gijs menu 2022

Leuk dat jullie interesse hebben in de catering van Spijs van Gijs. We komen dan met onze wagen ‘De slagerijdt 2.0’ voor de ultieme BBQ beleving.

YouTube video

Zie hieronder ons voorstel voor het menu. Het is mogelijk om dit aan te passen.


Foodtruck

Pakket 1 – broodjes
Dit is ons meest gekozen concept voor bedrijfslunch.

De broodjes worden op locatie boven de kolen op een Argentijnse grill gebakken en worden in hamburger zakjes uitgeserveerd dus ideaal om uit de hand te eten, geen servies nodig. 2 broodjes per persoon keuze uit 3 soorten.

Broodje met:

(let op doordat er keuze uit 3 is en er 2 broodjes p.p. afgenomen wordt kan het zo zijn dat er op het einde 1 van de 3 opties niet meer beschikbaar is. Wilt u dit liever niet, beperk dan uw keuze naar 2 soorten. Mijn advies is dat 2 broodjes p.p. voldoende is voor de lunch. Mochten het grote eters zijn en wil je gaan voor maaltijdwaardig dan adviseer ik 2.5 broodje p.p.)

Al onze broodjes worden geserveerd met koolsalade en 4 ambachtelijke Spijs van Gijs sauzen, deze mag de klant er zelf opdoen voor de extra beleving en zijn of haar broodje naar gewenste smaak te maken.
Een extra optie is de add special: cheddar cheese en fried onion +

Doordat bovenstaande vlees al voor lange tijd op de smoker heeft gelegen is het al helemaal gaar en kunnen we een goede omzet snelheid behalen om iedereen snel van eten te voorzien.

Andere mogelijkheden voor broodjes zijn:

Heeft u graag de voorkeur om het menu uit te breiden kies dan voor onderstaande pakket.

 

Pakket 2 – Broodjes en salade
1 broodje wordt op een bord uitgeserveerd waar de klant zelf salades bij kan opscheppen keuze uit pasta Italia, huzaren salade en ananas en perzik. De klant mag naderhand weer terug komen voor een 2de broodje. Keuze uit 2 soorten vlees)

Pakket 3 – BBQ buffet
1 broodje met koolsalade en smokey chicken wordt op een bord uitgeserveerd. Aansluitend kan de klant met dit bordje langs het buffet lopen. Hier is van alles te verkijgen zoals;
Pasta italia salade
Huzaren salade
Ananas en perzik
Foccacia brood
Stokbrood
Kruiden boter
BBQ worst
Speklap gekruid met svg rub
Varkenshaas spies in knoflook
Beef burger
Brisket
Pulled pork
Vuur, Look, Rook en Zoete saus

Het is mogelijk om het pakket uit te breiden met warm gerookte zalmzijde of vispakketjes.


Aanvulling 1 – Dessert

Voorkeur om bovenstaande pakketten uit te breiden met een dessert;

Dessert- Griekse yoghurt met vers roodfruit en een mintblaadje
Dessert – Meringe toffee gebak opgebouwd uit wisselende lagen toffee meringueschuim, slagroom en afgewerkt met stukje gehakte pecannoot.


Aanvulling 2 – Nacho’s voor Macho’s met Pulled Pork

Nacho’s om te delen begin of op het einde zetten we schalen met nacho’s neer die gedeeld mogen worden. Bijgerecht voor 4 tot 6 personen.

Algemeen
Als u ervoor kiest om alleen broodjes te doen, advisering wij 2,5 broodje p.p. als maaltijdwaardig en 2 broodjes voor de lunch. We spreken graag van te voren het menu en aantal af.
Overige info: afmeting De Slagerijdt 2.0 is 7×2 meter, graag 1x 220 volt aansluiting. Wij hebben zelf een 25 meter kabel bij.

Voor een passende offerte en reservering voor de foodtruck stuur een mailtje naar Gijs, info@spijsvangijs.nl

Broodje-pulled-pork

We hopen tot snel!


Liever geen foodtruck op locatie hebben we het Broodjes Pakket

Broodjes pakket

Make your own Spijs van Gijs Sandwich @ home or work

Smokey chicken & Pulled Pork broodjes!
Wij leveren alles kant en klaar aan, en jullie kunnen zelf je broodje samen stellen. Het vlees is al helemaal gaar en heeft al 12 uur bij ons op de BBQ gelegen.
Broodje, koolsla, Smokey Chicken, Pulled Pork, Vuur-, Rook-, Look- en Zoete saus.
Inclusief snijplank, mes, servetjes, tangetjes, au bain marie en zakjes voor de broodjes; ideaal om uit de hand te eten.
Add special: cheddar cheese en fried onion

 

Als er verder nog vragen zijn kunt u een mail sturen naar info@spijsvangijs.nl of een telefoontje naar Gijs op 06 29 510 510