Foodtruck

 

Deze pagina is onder constructie, excuus. Deze zal snel genoeg volledig online gaan. Kijk voor ons aanbod onder het kopje assortiment.

 

Meat mijn foodtruck de Slagerijdt, een Peugeot J7 uitFoodtruck-brandweer Frankrijk (HACCP ingericht) rijd ik rond om de gasten op festivals, bruiloften, bedrijfs en andere feestjes te laten genieten van een goede hap! In samenwerking met lokale ondernemers worden lekkere, eerlijke producten gerealiseerd. Van een origineel product van de grill tot de lekkerste salades. Zelf ben ik slager van vak en heb ik o.a. 2 jaar  ervaring opgedaan als kok in Australië.

Ons festival menu

Maak o.a. kennis met onze ambachtelijke Pulled Pork met een Amerikaanse rub, gerookt met appelhout. Deze wordt 12 uur lang langzaam gegaard. Onze Pork Belly bevat een heerlijke marinade en wordt 4,5 uur gerookt met hickory hout. Ter plaatse worden onze Hooglander Beef Burgers met hooi gerookt en lekker af gegrild. Ons vlees beschikt over het Beter Leven Keurmerk en is afkomstig van Krulstaart varkens en Hooglander runderen.
Het menu van afgelopen jaar zetten wij door vanwege het grote succes:

Een voorbeeldmenu Bbq-foodstock

Single (Pulled Pork)
Double (Hooglander met Pulled Pork)
Triple (Hooglander met Pork Belly en Pulled Pork)

Heeft u interesse in de catering van Spijs van Gijs neem contact met ons op voor de mogelijkheden.